Annons
Växjö

Irena Pozar gör krimpodd för Spotify

Växjö • Publicerad 8 september 2022
Irena Pozar är programledare för Spotifys nya podcast Seriemördare.
Irena Pozar är programledare för Spotifys nya podcast Seriemördare.Foto: Magnus Rangvid/Pressbild

Den 19 september är det premiär för den nya podcasten Seriemördare, som är en svensk adaption av Parcasts största podd Serial Killers. I den svenska versionen är Samuel Fröler berättarröst och journalisten Irena Pozar från Växjö programleder och intervjuar experter.

Under 15 avsnitt går Irena Pozar igenom några av världens värsta seriemördare och lyssnarna får höra mer om deras liv, metoder och offer. Dessutom analyseras anledningarna bakom dåden.

Annons

– Det är en annorlunda podd, i och med att vi går långt tillbaka i tiden och tar ett grepp kring fenomenet, varför vissa seriemördare får kultstatus. Jag är en basic krimtjej och har varit det i många år. Jag älskar att läsa deckare och titta på ganska dåliga krimserier på Netflix. Så när Spotify frågade om jag ville leda den här podcasten tackade jag ja med en gång. Jag har alltid älskat krim men velat göra något eget av det, säger Irena Pozar till TT enligt GP.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons