Annons
Växjö

Italiensk restaurangkedja vill öppna i Växjö

Växjö • Publicerad 19 juni 2022

Den italienska restaurangen Dornacci med restauranger vid Asecs och Jönköping city vill växa i Sverige och söker sin första franchisetagare.

En av städerna som restaurangen visat intresse för är Växjö, som finns med på Dornaccis lista över lediga platser. De söker nu en franchisetagare som vill etablera en ny restaurang.

Annons

”Vi tror att du som vill bli en Dornacci franchisetagare i första hand är en entreprenörstyp med ett stort mått vision men även någon erfarenhet av startupverksamhet (Inte nödvändigtvis då din egen). Då vet du vilken styrka det är att har en färdig målbild att jobba mot och människor som hjälper dig hela vägen!”, skriver Dornacci på Franchisetorget.

Dornacci vill servera italienskinspirerad mat, á la minute, på flera platser runt om i landet. På restaurangerna serveras bland annat pasta, risotto och pizza.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons