Annons
Växjö

Jacob tatuerade en hyllning till sin döda vän – ”Han klarade inte av att leva”

En utmaning under Musikhjälpen ledde till att Jacob Norrhult skulle tatuera en Zara Larsson-tatuering.
Texten ”Världens bästa Larsson” pryder nu hans arm med ytterligare en betydelse.
Växjö • Publicerad 8 maj 2023 • Uppdaterad 9 maj 2023

Under Musikhjälpen förra året så hade studenter på Linnéuniversitetet olika aktiviteter för att samla in pengar. Jacob Norrhult bestämde att om han lyckades samla in ett visst belopp så skulle han tatuera in en Zara Larsson-tatuering eftersom artisten kopplas till Coaching and sportsmanagements förening Champs av olika anledningar.

Jacob Norrhult tatuerar in en dubbelhyllning med texten "Världens bästa Larsson" på armen
Jacob Norrhult tatuerar in en dubbelhyllning med texten "Världens bästa Larsson" på armenFoto: Privat

Men tiden har gått och tatueringen har inte blivit av, förrän nu när Jacob har landat i vad det ska stå.

Annons

– För många år sedan hade jag en kompis som hette David Larsson och som tyvärr inte klarade av att leva. Så det blir en dubbelhyllning, berättar han i Campuspodden.

Vännen bär han alltid med sig och kombinationen med minnen från campustiden då de spelade Zara Larsson och vännens efternamn blev en bra betydelse tycker han.

– Det är jävligt fint, säger Jakob Laurin när poddkollegan berättar.

– Jag har länge velat göra något för att hylla David och så kom den här chansen, säger Jacob och gick direkt från poddinspelningen till tatueraren.

Lyssna på podden när Jacob berättar om hyllningen till vännen och så pratar de om vad som hände under Valborgsfirandet på campus i Växjö.

Elisabeth AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons