Annons
Växjö

Janne Karlsson lämnar Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 1 maj 2022
Janne Karlsson.
Janne Karlsson.Foto: Lena Gunnarsson

Janne Karlsson har haft stora framgångar i Växjö Lakers, både med A-laget och J20-laget. Men nu står det klart att tränaren lämnar Lakers.

– Jag kommer att gå vidare mot nya utmaningar, därför väljer jag att avsluta mitt uppdrag i klubben. Det har varit en rolig och utmanande tid att arbeta med juniorernas spelarutveckling, säger Janne Karlsson till klubbens hemsida.

Annons

Janne Karlsson var en av dem som tog Växjö Lakers till dåvarande Elitserien men efter en tung inledning på säsongen hösten 2012 fick han lämna och ersattes av Sam Hallam. Inför säsongen 2015/16 återvände han till klubben för uppdrag inom juniorverksamheten och han har de senaste fem säsongerna varit huvudtränare för J20-talet.

Ny huvudtränare för Växjö Lakers J20 blir Emil Rasmussen som skrivit ett treårigt kontrakt med klubben.

– Det här är en fantastisk möjlighet för mig att få ett ännu större ansvar kring J20. Vi har bra saker på gång här i Växjö och jag ser väldigt mycket fram emot säsongen som kommer, säger Emil Rasmussen till klubbens hemsida.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons