Annons

Jennie Isberg historisk i SHL:s styrelse

Växjö • Publicerad 21 juni 2023
Ordförande Jennie Isberg pratar med Robert Rosén under Växjös guldfirande den 25 april 2023 i Växjö.
Ordförande Jennie Isberg pratar med Robert Rosén under Växjös guldfirande den 25 april 2023 i Växjö.Foto: JONAS LJUNGDAHL

I två års tid har Jennie Isberg, till vardags vd på reklambyrån GoBrave, varit ordförande i Växjö Lakers. Nu har hon också valts in i SHL:s styrelse som den första kvinnliga ägarrepresentanten.

– Jag är både väldigt hedrad och stolt, samtidigt som jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften. Det är ett stort förtroende som getts av samtliga SHL-klubbar som jag ska förvalta och värna om. Det känns också stort och bra att vara den första kvinnliga ägarrepresentanten in i styrelsen.

Hon går in i styrelsen med två hjärtefrågor, dels att bygga ett starkare varumärke för svensk hockey och dels att få tjejer att känna sig mer välkomna in i hockeyfamiljen, både som tränare, läkare och på kanslierna.

SHL ägs av de 14 SHL-klubbarna.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons