Annons

Joakim blir ny chef på Växjöföretaget: ”Ser en fantastisk potential”

Växjö • Publicerad 6 november 2023
Joakim Rask blir ny försäljningschef på Colix i Växjö.
Joakim Rask blir ny försäljningschef på Colix i Växjö.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Colix som har utvecklat en egen plattform som gör det möjligt att skapa skräddarsydda appar och webblösningar vill fortsätt växa. Nu har de anställt Joakim Rask som ny försäljningschef. Han har arbetat på bland annat Visma SPCS, Bauer Media Group och Trygg Hansa och kommer närmast från en roll som distriktssäljare för 1Komma5.

– Jag ser en fantastisk potential i både produkten och Colix som företag och ser verkligen fram emot att få bli del av företaget och vara med om att öka Colix tillväxttakt ytterligare, säger Joakim Rask.

Annons

Colix grundades 2017 av serieentreprenören och Fortnox-medgrundaren Jens Collskog och IT- entreprenören Peter Lindberg. Bolaget har hundratals kunder som återfinns inom bland annat åkeri- och transportnäringen och bygg- och fastighetsbranschen.

– Vi har en bevisat väl fungerande och efterfrågad produkt, hundratals nöjda kunder inom väl valda kundsegment, en utvecklad eftermarknadshantering och flertalet gynnsamma samarbeten på plats. Med Joakim får vi nu också in värdefull erfarenhet från försäljning och från att leda säljteam vilket är precis vad vi behöver i den fas som Colix nu befinner sig i, säger Therese Lundstedt, vd för Colix.

Joakim Rask, som tillträder som ny försäljningschef den 13 november, tar plats i Colix nya ledningsgrupp som bildades i våras.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons