Annons
Växjö

Joel Alme ska på turné - då kommer han till Växjö

Växjö • Publicerad 14 juni 2023
Joel Alme
Joel AlmeFoto: United Stage

Tidigare i år vann Joel Alme en grammis i kategorin Årets visa/singer-songwriter, nu har han kungjort att han ger sig ut på vägarna i höst.

Joel Alme har en gedigen karriär bakom sig med bland annat tre album på engelska. Men det var med sitt första album på svenska, ”Flyktligan”, som kom 2015 som blev Joel Almes genombrott. Han har även skrivit IFK Göteborgs inmarschlåt ”Nu skiner Poseidon” samt spelat bas i bandet Hästpojken.

Annons

Efter att ha gjort över 200 spelningar Sverige runt med sitt kompband så kommer han i höst att uppträda i en ny tappning, solo. Föreställningen han ger sig ut på vägarna med heter ”För väldigt många lögner sen”. Den delar namn med en av låtarna från artistens senaste album. I ett pressmeddelande beskrivs föreställningen såhär:

”(Föreställningen) är ett tillfälle att komma närmare Joel än någonsin. Han klär av sina låtar till minsta beståndsdel. Sambanden mellan sångerna framträder. Berättelserna bakom texterna berättas. En konsert med Joel Alme är alltid en känslostark upplevelse. Den här gången kommer det gå djupare i publikens hjärtan än någonsin.”

Den 1 november kommer han till Växjö och uppträder på Växjö teater.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons