Annons

Joel Persson om att bli kapten i Lakers: ”En stor ära”

Växjö • Publicerad 15 augusti 2023
Joel Persson är ny kapten i Lakers.
Joel Persson är ny kapten i Lakers.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Lakerskaptenen Erik Josefsson hänger upp skridskorna och för några veckor sedan offentliggjordes det att Joel Persson blir ny kapten för mästarlaget.

– Det är självklart en stor ära och jag är glad att jag fick frågan. Jag har haft två grymma kaptener tidigare i Josefsson och Reddox så jag blev väldigt glad att få frågan, säger Joel Persson till Smålandsposten.

Annons

Frågan fick han av sportchef Henrik Evertsson innan lagets semester tidigare i somras.

– Henke ringde och vi snackade i ungefär en timme och han ville att jag skulle tänka på det. Jag ringde tillbaka dagen efter och tackade ja.

I sin nya roll menar Joel Persson att det viktigaste är att vara den bästa versionen av sig själv.

– Det största skillnaden blir väl att man kanske kommer prata med domaren ännu mer, men det har jag försökt göra mycket innan också. Det gäller att vara sig själv och den bästa versionen av sig själv och förstå att man kommer får några extra ögon på sig. Men jag försöker inte tänka på det utan försöker bara vara den bästa versionen av Joel jag kan vara.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons