Annons
Växjö

Joel Persson prisas som månadens spelare i SHL

Växjö • Publicerad 1 februari 2024
Joel Persson.
Joel Persson.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers lagkapten Joel Persson har utsetts till Månadens spelare i SHL i januari. Backen gjorde totalt 13 poäng på tio matcher och har varit en bidragande faktor till att Lakers leder SHL-tabellen.

– Spelet har känts bra både för egen del och framför allt för lagets del, poängen och prestationerna har tickat på bra för både laget och mig personligen. Jag är såklart oerhört tacksamt att få den utmärkelsen, säger kaptenen Joel Persson.

Annons

Det är Svenska Spel och SHL som tillsammans utser Månadens Spelare. Juryn består av representanter från Svenska Spel, SHL och media som varje månad väljer mellan fem spelare.

Månadens Spelare tilldelas 10 000 kronor av Svenska Spel som ska gå till ett projekt eller en verksamhet som stärker svensk ishockey. Joel Persson väljer att ge pengarna till moderklubben Osby IK:s ungdomssektion.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons