Annons
Växjö

Johan från Växjö vann 2,5 miljoner: ”Jag trodde knappt det var sant”

Förra veckan vann ett par i Gemla en miljon kronor på Triss. Under tisdagen var det dags för Växjöbon Johan att besöka TV4 Nyhetsmorgon och han skrapade fram 2,5 miljoner kronor.
− Det kommer ta en stund att smälta det här, säger han.
Växjö • Publicerad 25 april 2023
Johan från Växjö skrapade fram 2,5 miljoner kronor på Triss.
Johan från Växjö skrapade fram 2,5 miljoner kronor på Triss.Foto: Svenska Spel Tur

På alla hjärtans dag den 14 februari bestämde sig Johan från Växjö att han skulle köpa fyra trisslotter till sig och familjen.

− Det var egentligen en nödlösning. Jag skulle köpa blommor och några vaniljhjärtan, men kände att jag borde ha med något mer med mig hem, säger Johan.

Annons

När de skrapade lotterna fick Johan fram tre tv-symboler på sin lott, som tog honom till TV4 Nyhetsmorgon under tisdagen. Han valde lott nummer 14 och skrapade fram 2,5 miljoner kronor.

− Jag trodde knappt det var sant! Vi kommer att renovera en del hemma och planera en lång semesterresa för hela familjen, säger Johan.

Sedan i fredags har Trissvinnare från Småland vunnit drygt sju miljoner kronor i TV4 Nyhetsmorgon. Trisslotten som ledde Johan till storvinsten var köpt hos Stora Coop Norremark.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons