Annons
Växjö

Jon Henrik Fjällgren till Växjö

Växjö • Publicerad 29 juni 2022
Foto: Pressbild

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i TV4-programmet Talang, har varit med i Melodifestivalen flera gånger och vunnit Let's Dance. I höst åker han på turné och gör ett stopp på Växjö teater den 9 september.

Konserten har beskrivits som en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Jojk kommer att blandas med musik från några av Jon Henrik Fjällgrens favoritartister, som Elvis Presley, Johnny Cash och Eva Cassidy.

Annons

”Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in på de olika spelplatserna och som hyllar moder jord”, säger Jon Henrik Fjällgren i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons