GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kampaängen kan bli stadsbadplats med större sandstrand

Växjö • Publicerad fredag 11:53
En solbrygga med stege är inritad söder om sandstranden och på en eventuell lekplats finns bland annat en linbana inritad liksom en minihinderbana. Foto: Marja Berg, Växjö kommun.
En solbrygga med stege är inritad söder om sandstranden och på en eventuell lekplats finns bland annat en linbana inritad liksom en minihinderbana. Foto: Marja Berg, Växjö kommun.

Kampaängen vid Växjösjön kan bli en stadsbadplats med större sandstrand, soldäck, bryggor och lekplats, enligt den skiss som tagits fram.

– Vi har en idé, ingen budget och inget beslut. Idén är att utveckla ett bättre stadsbad där det ingår en lekplats. Vi tycker att området har mer potential, säger stadsträdgårdsmästare Göran Svantesson till Smålandsposten.

Huruvida idén blir verklighet hänger på simhallens framtida placering menar stadsträdgårdsmästaren.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.