Annons

Kedjan flyttar i Växjö – ny butik öppnar

Växjö • Publicerad 28 februari 2024
Eldabutiken flyttar i Växjö och i deras gamla lokaler öppnar Värmeverksta'n upp igen.
Eldabutiken flyttar i Växjö och i deras gamla lokaler öppnar Värmeverksta'n upp igen.Foto: Nadia Hagberg

Eldabutiken, som är Sveriges största butikskedja för brasvärme, flyttar sin butik i Växjö. I veckan stängdes butiken på Sandvägen för att på lördag öppna i nya lokaler på Blockvägen på Norremark. Det rör sig om en flytt på ett par hundra meter eftersom Eldabutiken har tagit över Bror Pehrssons Möblers lokal i Växjö.

Eldabutiken har 52 butiker i Sverige, från Vellinge i söder till Luleå i norr. I butiken säljs eldstäder för både hemmet och trädgården. Eldabutikens nya lokaler på Blockvägen har stått tomma ett tag efter att Bror Pehrssons Möbler i fjol meddelade att de skulle stänga butiken i Växjö för att satsa på butiken i Alvesta.

Annons

I lokalerna på Sandvägen kommer Värmeverksta'n i Växjö AB öppna en ny butik som erbjuder kaminer, skorstenar och tillbehör. Ägarna till den butiken startade bolaget 1996 och 2004 blev det Eldabutiken i Växjö men verksamheten såldes i april 2022. Nu har Värmeverksta'n startats på nytt och i väntan på att lokalerna på Sandvägen skulle bli lediga har de öppnat ett showroom på Smedjegatan.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons