Annons
Växjö

Kedjan har öppnat nya butiken på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 24 april 2023
Foto: Pressbild

Det våras för förändringar på Grand Samarkand. I mars månad stängde både Trend House och Bik Bok sina klädbutiker i köpcentrumet. Samtidigt har det också öppnat upp för nya butiker att öppna i lokalerna.

För ett par veckor sedan öppnade den danska modekedjan Wagner i en av de tomma butikslokalerna och förra veckan öppnade Albrekts guld sin nya butik.

Annons

– Vi är glada för att finnas för våra kunder på en populär plats som Grand Samarkand och ser fram emot att öppna en fräsch butik med vårt senaste koncept, sa Anders Glemsjö, Head of Expansion/Leasing Sweden & Finland på Albrekts guld i samband med att nyheten om att de skulle öppna på Grand Samarkand kom ut.

Albrekts guld har stängt sig butik i centrala Växjö för att flytta till Grand Samarkand.

I en tidigare intervju har Mats Jäderberg, centrumchef på Grand Samarkand, berättat att intresset för att etablera sig i köpcentrumet är stort.

– Under pandemin var det en försiktighet bland kedjorna men nu känner vi en väldigt positiv utveckling och det är många nya kedjor och koncept som vill flytta in. Det känns optimistiskt och vi är fullt uthyrda trots att det har varit tuffa tider.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons