Annons
Växjö

Kedjan öppnar nytt stort gym i centrala Växjö: ”Ett stort lyft”

Gymkedjan Fitness24Seven flyttar i Växjö och gör en stor satsning. Det blir en träningsyta på över 1 000 kvadratmeter med gym, gruppträning och nya koncept.
– En större personalstyrka kommer att behövas, säger Mirella Hodzic, ansvarig för Fitness24Seven i Växjö.
Växjö • Publicerad 25 september 2022
X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. I höst får Växjö sin första X-court.
X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. I höst får Växjö sin första X-court.Foto: Freddy Billqvist, Fitness24Seven

Fitness24Seven har över 250 gym i Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Nu gör den stora gymkedjan en satsning i Växjö och flyttar från Västra Esplanaden vid Tegnérgallerian till Klostergatan 12-14.

– Det känns fantastiskt att ge Växjöborna en möjlighet att ta sin träning till nästa nivå. För våra befintliga medlemmar blir det ett stort lyft och ger såklart ett stort mervärde till deras medlemskap. Vi ser verkligen fram emot våra nya lokaler och vårt nya, fräscha gym, säger Mirella Hodzic, regionchef för Fitness24Seven Väst och ansvarig i Växjö.

Annons

De nya lokalerna blir större och innebär flera nya satsningar. Det blir en träningsyta på mer än 1 000 kvadratmeter där Fitness24Seven ska uppgradera och bygga om gymmet till kedjans nya koncept och bland annat erbjuda avdelningen X-court som är en del i gymmet med träningsredskap som beskrivs som nytänkande och som utmanar muskler och hjärnan. I det nya gymmet kommer det också att finnas gruppträningssalar för olika pass och en avdelning i gymmet endast för tjejer.

Fitness24Seven erbjuder träning dygnet runt där medlemmar med hjälp av blipp kan komma in i lokalerna och träna även utanför bemannade tider. Det nya gymmet i Växjö öppnar den 24 november och innebär nya arbetstillfällen.

– Eftersom vi kommer att erbjuda gruppträning så behöver vi även rekrytera nya medarbetare för instruktörsrollerna. Hur många och i vilken omfattning kan jag inte svara på idag, men en större personalstyrka kommer att behövas, säger Mirella Hodzic.

I framtiden är planen att även rekrytera personliga tränare till gymmet.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons