Annons

Kedjans restaurang i Växjö har stängt för gott – nu säljs inventarierna

Växjö • Publicerad 15 juni 2024
Klang Market har stängt sin restaurang i Växjö.
Klang Market har stängt sin restaurang i Växjö.Foto: Ivan da Silva

I maj försattes Klang Market Sweden i konkurs på egen begäran efter att ha haft ekonomiska problem under en längre tid och varit i rekonstruktion sedan i höstas.

Konkursförvaltaren har beslutat sig för att driva vidare restaurangerna och hitta nya ägare. Men inte i Växjö. Restaurangen i Växjö stationshus är den enda som han har beslutat att stänga för gott.

– Den är helt stängd. Vi har gjort bedömningen utifrån hur restaurangen har gått och att det skulle ta skulle ta för lång tid för att få serveringstillstånd, säger Bo Söder till Smålandsposten.

Tidningen rapporterar nu också att restaurangens inventarier och exklusiva köksmaskiner säljs på auktion. 66 olika objekt, allt från plastblommor och möbler till köksmaskiner och högtalare ska auktioneras ut.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons