Annons
Växjö

Kikki Danielsson till Linnéparken

Växjö • Publicerad 23 april 2022
Foto: Rickard L. Eriksson

Scensommar fortsätter att presentera sommarens program och vilka artister, föreställningar och evenemang som kommer till länet i sommar. Under ett antal onsdagar i sommar blir det också konserter i Linnéparken och sedan tidigare har bland annat Oscar Zia, Moneybrother, Moonica Mac och Sahara Hotnights presenterats.

Nu står det också klart att folkkära Kikki Danielsson kommer till Linnéparkens scen i sommar. Hon har sålt miljontals skivor och vunnit flera priser och utmärkelser, bland annat på Grammisgalan, det amerikanska musikpriset "Ampex Golden Reel Award" och flera gånger utsetts till Skandinaviens bästa countrysångerska.

Annons

Den 20 juli kommer Kikki Danielsson, som tidigare har bott i Växjö, till Scensommar och sjunger i Linnéparken.

”Dagens artistsläpp behöver knappast någon närmare presentation. I snart fem decennier har hon funnits i det kollektiva medvetandet, som dansbandsdrottning, schlagerstjärna och countrysångare”, skriver Scensommar på Instagram.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons