Annons

Kille tog sin pappas motorcykel – försökte smita från polisen

Växjö • Publicerad 26 mars 2024
Polis.
Polis.Foto: Mattias Mattisson

Under söndagseftermiddagen fick polisen syn på en kille som färdades på en motorcykel i Lammhult. När polisen försökte få killen att stanna försökte han fly.

– Det har blivit ett kortare efterföljande på den här motorcykeln och det slutade med att föraren tappade kontrollen över fordonet så han kan kunde omhändertas ganska omgående, säger Tim Christensson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö, till Smålandsposten.

Killen är under 18 år och misstänks för olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, ej stannat på polismans tecken och brott mot knivlagen eftersom han hade en kniv på sig.

Han ska olovligen ha tagit sin pappas motorcykel. Killen ska ha klarat sig utan några personskador men motorcykeln fick vissa skador.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons