Annons
Växjö

Klart: Dennis Rasmussen tillbaka i Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 6 maj 2024
Dennis Rasmussen i Växjö Lakers-tröjan 2018.
Dennis Rasmussen i Växjö Lakers-tröjan 2018.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Han kom till Växjö Lakers som 21-åring inför klubbens första säsong i landets högsta hockeyliga. Sedan dess har han spelat i Nordamerika, KHL och schweiziska NL. Nu återvänder Dennis Rasmussen till Växjö Lakers. 33-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.

– Jag är otroligt glad över att vara tillbaka i Växjö Lakers. För mig känns det lite grann som att komma hem. Både staden och klubben har till stor del format mig till den människa och spelare jag är idag, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Dennis Rasmussen är det andra nyförvärvet inför nästa säsong. Sedan tidigare har centern Sebastian Strandberg presenterats. Dessutom har Dennis Rasmussens bror Emil plockats upp som assisterande tränare i A-laget.

Brian Cooper, Martin Lundberg, Joachim Blichfeld och Manuel Ågren har alla förlängt. Samtidigt lämnar Kalle Kossila, Noah Östlund, Tobias Rieder, Gabriel Carlsson, Arvid Hurtig och Marcus Sylvegård.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons