Annons
Växjö

Klassiska familjeföretaget i Växjö tar över bolag i Älmhult

Växjö • Publicerad 6 september 2022
Anders Fellesson, ägare av Fellessons byggnadsvaror AB.
Anders Fellesson, ägare av Fellessons byggnadsvaror AB.Foto: Urban Nilsson

För 112 år sedan grundades familjeföretaget Fellessons Byggnadsvaror av Fritiof Fellesson i Växjö. Genom åren har bolaget vuxit med nya bygghandelsanläggningar och verksamhetsområden. Nu växer Fellessons genom att ta över Trähusets verksamhet i Älmhult.

– Vi är mycket glada att nu kunna etablera verksamhet i Älmhult som vi bedömer som en intressant marknad med god tillväxt. Anläggningen ligger på en attraktiv adress och vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kunder i början av 2023, säger Anders Fellesson.

Annons

Patrik Strid och Leif Roos har drivit Trähuset i Älmhult sedan 1998 och fortsätter fram till årsskiftet. Enligt ett pressmeddelande ligger övertagandet i linje med Fellessons expansionsplan och vision om att vara en stark lokal aktör med komplett sortiment av byggvaror, logistiktjänster och byggrådgivning.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons