unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Knivman jagade personer vid järnvägsstationen

Flera polispatruller kallades till platsen.
Polishuset i Växjö.
Polishuset i Växjö.
Foto: Lena Gunnarsson

Vid halv sjutiden på måndagskvällen larmades flera polispatruller till järnvägsstationen i Växjö. Detta efter att polisen hade fått in samtal om en man som sprang runt på området med något som liknade en kniv.

– En uppringare hör av sig till oss och berättar att en person är utrustad med ett knivliknande tillhygge som jagar en eller flera personer. Vi åker dit och anträffar en man i 25-års åldern som sedan grips, misstänkt för grovt olaga hot, säger Evelina Olsson på polisens ledningscentral.

Ingen person har kommit till skada. Enligt polisen har mannen i 25-års åldern tidigare haft någon form av konfrontation mellan honom och parterna som han jagade.

Mannen, som ska vara hemmahörande i Kronobergs län, anhölls senare.