GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommun- och stationshuset i Växjö kan utses till ”Årets bygge”

Växjö • Publicerad 20 januari 2022
Arkivfoto på kommun- och stationshuset.
Arkivfoto på kommun- och stationshuset.Foto: Anders Bergön

Växjös nya stations- och kommunhus har nominerats till ”Årets bygge” 2022, där 18 byggprojekt i Sverige, slutförda under 2021, gör upp om titeln. Vinnaren koras den 24 mars.

Bakom tävlingen står nyhetstidningen Byggindustrin. I ett pressmeddelande skriver de:

”Förutom att kombinationen av samhällsfunktioner är unik har träbyggnaden även tillverkats på ett unikt sätt, skyddad av ett ännu mer gigantiskt väderskydd. När skyddet öppnades som ett gigantiskt paket häpnade Växjöborna”.

Erbjudanden

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.