Annons
Växjö

Kommunen utmanar Växjöborna under veckan

Växjö • Publicerad 18 mars 2024

Den 18-23 mars arrangeras Växjö kommuns årliga hållbarhetsvecka Earth Week. En nyhet för i år är att fokus under veckan kommer att ligga på områdena trafik och transport, konsumtion samt jämställdhet och lika villkor.

I stället för olika aktiviteter utmanar Växjö kommun sina invånare, företag och medarbetare att på olika sätt bidra till de tre områdena. Veckan drar i gång med en mingelmässa med klädswap och Earth WeeKomedi med skådespelaren Johanna Lazcano och standup-komikern Tobias Persson på Växjö konserthus. Man kommer också under veckan att kunna lämna och hämta saker i SSAM:s återbrukslounge på Vattentorget.

Annons

Under Earth Week kommer ytterligare tolv företag skriva under Växjödeklarationen som är ett sätt för Växjö kommun att kroka arm med företag, organisationer, civilsamhälle och offentlig verksamhet för att engagera dem att bidra till Hållbara Växjö 2030.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons