Annons
Växjö

Koncernen anställer ny toppchef

Växjö • Publicerad 1 augusti 2022
Lammhult Design Group
Lammhult Design GroupFoto: Oskar Tinggren

Lammhults Design Group har anställt David Magnusson som ny Chief Operation Officer (COO), där uppdraget kommer att spänna över hela det operativa området inom koncernen. Det rör sig exempelvis om inköp, produktion, och logistik i nära samarbete med dotterbolagens operativa avdelningar.

– Med sin långa erfarenhet inom operativa uppdrag och med sina personliga egenskaper är jag övertygad om att David Magnusson kommer tillföra positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling mot ökad lönsamhet. Fokus kommer initialt riktas mot effektiviseringar, synergier och samordning. Jag ser fram emot Davids förstärkning av koncernledningen och att COO-positionen därmed etableras i gruppen, säger Daniel Tell, vd och koncernchef för Lammhults Design Group.

Annons

David Magnusson kommer närmast från ett uppdrag som Head of Operations i ROL AB som säljer butiks- och restauranginredningar. Han har tidigare även arbetat på Flokk AB och Materia AB. Han tillträder sitt nya jobb på Lammhults Design Group den 1 september.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons