Annons
Växjö

Konsultföretag blir samarbetspartner till Företagsfabriken

Växjö • Publicerad 4 april 2023
Bild från Företagsfabriken.
Bild från Företagsfabriken.Foto: Urban Nilsson

Företagsfabriken hjälper företag i Kronoberg att etablera sig och växa via sitt tillväxtprogram. Företagsfabriken är inte vinstdrivande och är beroende av partners från näringslivet.

Nu har man gjort klart med konsultföretaget Sigma Group. De kommer att finnas tillgängliga varje månad som rådgivare till företagen som är med i Företagsfabrikens tillväxtprogram.

– Sigma är en stor etablerad koncern, vilket gör att vi får en kvalitetssäkring till våra företag. Sigma erbjuder våra företag nya tjänster som de tidigare själva fått leta efter och tjänster som vi saknat. De ser inga hinder, bara lösningar. Det faktum att Sigma sökte sig till oss känns extra kul och ett kvitto att vi gör rätt saker, säger Michael Hjelm, ansvarig för affärsutveckling på Företagsfabriken i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons