Annons
Växjö

Kontoret i Växjö kan vinna pris

Växjö • Publicerad 19 oktober 2023
På våning 16 i Icon-huset i Växjö finns Inbooks nya kontor.
På våning 16 i Icon-huset i Växjö finns Inbooks nya kontor.Foto: JONAS LJUNGDAHL

I mitten av november arrangeras det årliga seminariet Stora Kontorsdagen och i samband med det koras vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor. Tävlingen arrangeras av lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News med syfte att visa på den stora mängd av snygga, hållbara och smarta kontor som finns i vårt land.

Ett antal kontor har nominerats och valts ut för allmänheten att rösta på. Tio kontor kommer sedan att ta sig till finalen den 16 november.

Annons

Ett av de nominerade kontoren är Inbooks kontor på våning 16 i Icon Växjö. Kontoret är på runt 200 kvadratmeter och konceptet arbetades fram internt tillsammans med en inredningsarkitekt. Enligt Lokalnytt har Inbooks velat ha ”More is more” och inte velat hålla igen för att spegla företagets anda och vara nytänkande och det lilla extra.

Fakta

Motiveringen

När dörren öppnas och du stiger in på Inbooks kontor möts du av en explosion av färger, en roterande discokula i taket, en rosa hortensia i form av en fåtölj, glittriga skåp och fluffiga väggar. Går du vidare in i lokalen fortsätter du uppleva vad som på pappret lät som en helt crazy idé men som blev den perfekta världen där ett modernt Tech- och SaaS bolag kan arbeta för att utveckla och sälja tjänster inom redovisning- och fastighetsbranchen. Vårt kontor bidrar till att sätta tonen för oss medarbetar, hur vi ska vara mot varandra och hur vi ska utveckla våra tjänster, men också för våra kunder som får en bit av Inbooks vibe med sig i sitt dagliga arbete.

Vårt kontor är inte bara snyggt och galet det är också en inspirerande arbetsplats där nya idéer konstant föds samtidigt som man blir otroligt lycklig över att måndagen kommer och man får gå till sitt jobb!

Källa: Lokalnytt

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons