Annons
Växjö

Kraftig brand i bilar i Växjö

Växjö • Publicerad 3 mars 2022
Foto: Carl Carlert

Polisen har upprättat en anmälan om grov skadegörelse efter att två bilar brunnit kraftigt på Sambandsvägen på I11-området. Det ska ha brunnit i närheten av bensinmacken och City Gross.

Larmet kom in strax innan klockan 01.30 på torsdagen. Det ska ha börjat brinna i en av bilarna och sedan ska branden ha spridit sig till den andra bilen, som stod parkerad intill. Räddningstjänsten ska ha flyttat på en tredje bil för att inte branden skulle sprida sig ytterligare.

Annons

– Det finns ingen misstänkt i nuläget, men vi kommer jobba vidare med ärendet, säger Johan Sjögren, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Kronoberg, till Smålandsposten.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons