GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kriminaltekniker undersöker stora branden i Växjö

Växjö • Publicerad fredag 18:00
Foto: Carl Carlert

Under fredagen var kriminaltekniker på plats vid resterna av den brand som härjade på öster i Växjö tidigare i veckan. Enligt SVT Nyheter Småland assisterar även hundförare och en brandhund.

– Hon söker på brandplatser efter rester av brännbara vätskor. På de markeringar som vi har med våra brandhundar har man ungefär 80 procents träffsäkerhet, säger hundföraren Mats Jönsson till SVT Nyheter Småland.

Det var sent på onsdagskvällen som räddningstjänsten ryckte ut till branden som drabbade bland annat ett bageri och en pizzeria. Polisen misstänker att branden kan ha varit anlagd och händelsen rubriceras som grov mordbrand.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.