Annons
Växjö

Kronobergarna Lundvik och Perrelli uppträder i två olika program – samtidigt

Växjö • Publicerad 10 januari 2022
Foto: Johan Valkonen/Pressbild

Idag, den 10 januari, är det precis på dagen 100 år sedan de första fem kvinnorna tog plats i Sveriges riksdag. Riksdagen firar demokratin med festföreställning på Annexet i Stockholm.

Föreställningen skildrar vägen till demokrati och fram till idag. På scenen ska artister, dansare, kör och orkester att bjuda tittarna på en musikalisk kunskapsresa. En av artisterna som uppträder är John Lundvik från Växjö.

Annons

Föreställningen Fira demokratin – 100 år sänds på SVT1 klockan 20.00.

Samtidigt sänds Tillsammans mot cancer på TV4. Det blir starka berättelser, en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg samt musik och underhållning. Där uppträder bland annat Charlotte Perrelli från Hovmantorp.

Tillsammans mot cancer sänds måndag 10/1 20.00 på TV4 Play och TV4.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons