Annons
Växjö

Kronofogden gjorde insats mot Gunilla Persson i Växjö

Växjö • Publicerad 18 februari 2024
Gunilla Persson var med i Melodifestivalen i Växjö under lördagen. Under söndagen genomförde Kronofogden en insats mot Hollywoodfrun på hennes hotell.
Gunilla Persson var med i Melodifestivalen i Växjö under lördagen. Under söndagen genomförde Kronofogden en insats mot Hollywoodfrun på hennes hotell.Foto: Calle Rydqvist

Enligt Expressen har Gunilla Persson en skuld hos Kronofogden på drygt 630 000 kronor. Under söndagsmorgonen, dagen efter deltävlingen i Melodifestivalen, ska Kronofogden ha gjort en insats på hennes hotell i Växjö.

– Vi vet av erfarenhet att saker försvinner om vi talar om att vi kommer. Därför kom vi som en överraskning. Men vi väntade naturligtvis till dagen efter den här tv-sändningen för att störa så lite som möjligt, säger han till TT enligt Smålandsposten.

Annons

Kronofogden ska enligt Expressen bland annat beslagtagit ett par Chanel-skor, kavajer, väskor och smycken och en klänning.

Gunilla Persson ska ha fått barnbidrag och andra bidrag från Sverige samtidigt som hon bodde i USA och medverkade i ”Svenska Hollywoodfruar”, därav skulden till Kronofogden. Hon dömdes 2018 att betala tillbaka drygt 300 000 kronor till Försäkringskassan men skulden har inte betalats och med ränta har den vuxit till det dubbla.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons