GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna blev jagad av lösa hundar – föll och bröt armen

Växjö • Publicerad 23 juni 2022
Foto: Lena Ehring

En kvinna i 25-årsåldern har anmält att hon blev jagad av flera hundar som sprang lösa. Händelsen som polisen rubricerar som vållande till kroppsskada ska ha inträffat i ett bostadskvarter på Hov i Växjö på tisdagskvällen.

Den drabbade kvinnan har uppgett för polisen att hon är hundrädd och när hon gick förbi de okopplade hundarna i kvarteret så började de att morra och skälla. Kvinnan började då springa från platsen och när hundarna sprang efter henne föll hon så illa att hon fick en fraktur i ena armen, som krävde sjukhusvård.

Enligt polisen har en kvinna i 35-årsåldern pekats ut som ägare till hundarna.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.