Annons

Kvinna blev misshandlad och man slogs ner med en sten – båda fördes till sjukhus

En 41-årig man sitter anhållen hos Växjöpolisen för två fall av misshandel under natten till onsdagen. Han misstänks först ha misshandlat en kvinna. Därefter slog han en sten i huvudet på en man.
Växjö • Publicerad 21 september 2022

Här saknas innehåll

Vid halv tvåtiden under natten till onsdagen ringde en person till polisen och slog larm om att det förekom ett bråk i en lägenhet i Växjö. När polispatrullen anlände fann man en kvinna i 40-årsåldern som blödde från huvudet.

– Patrullen budade efter ambulans och kvinnan fördes till sjukhus, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral i Malmö.

Annons

Enligt uppgifter ska hon inte ha blivit livshotande skadad vid misshandeln.

Drygt en halvtimme senare inträffade ytterligare en misshandel i Växjö, denna gång i ett villaområde på norr.

– Där ska en man ha öppnat dörren och då blivit slagen med en sten i huvudet. Även han fick föras till sjukhus för vård, säger Patric Fors.

Polisen kunde gripa den misstänkte gärningspersonen, en 41-årig man. Polisen misstänker att 41-åringen först misshandlade kvinnan, som han har en relation till, och därefter attackerade mannen i villan. Han sitter nu anhållen misstänkt för två fall av misshandel.

Foto: Herman Rydeberg
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons