Annons
Växjö

Kvinna fyllde barnvagn med varor – rullade ut från butiken utan att betala

Växjö • Publicerad 10 mars 2022
.
.Foto: Tomas Löwemo

I oktober förra året fyllde en 36-årig kvinna en barnvagn med varor värda 4 600 kronor och rullade ut från Åhléns utan att betala. Nu har kvinnan har dömts för stöld.

En anställd på Åhléns på Storgatan i centrala Växjö uppmärksammade att det låg ett antal bortslitna prislappar på golvet i butiken och upptäckte sedan att kvinna och hennes tre barn gick ut från butiken med flera av de stulna kläderna i famnen.

Annons

Kvinnan har förnekat brott och uppgett att hon tagit bort prislapparna för att hon ”inte ville visa sin man vad de kostade”. Därefter uppger hon att ett av hennes barn sprang ut från butiken och att det var därför hon lämnade utan att betala.

Kvinnan döms nu till villkorlig dom och ska betala 1 500 kronor i dagsböter. Hon ska även betala 3 700 kronor i skadestånd till Åhléns.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons