Annons

Kvinna knivhöggs i sängen flera gånger – man åtalas för mordförsök

Växjö • Publicerad 23 maj 2024
Polisen larmades till en adress i Lammhult på kvällen den 5 februari. Nu har en 34-årig man åtalats för mordförsök.
Polisen larmades till en adress i Lammhult på kvällen den 5 februari. Nu har en 34-årig man åtalats för mordförsök.Foto: Carl Carlert

Den 5 februari i år fick SOS Alarm in ett samtal om att en kvinna blivit knivhuggen i en säng i Lammhult. Nu har en 34-årig man åtalats för försök till mord alternativt grov misshandel.

Kvinnan ska ha blivit knivhuggen på flera ställen på kroppen och fördes med ambulans till sjukhus.

Annons

I bostaden fanns lägenhetsinnehavaren och en annan man, den 34-årige mannen. Han hade blod/DNA från kvinnan på sig men förnekar brott.

Kvinnan hävdar att det inte var den 34-årige mannen som knivhögg henne utan en annan man som hon beskriver som ”en pundare”. Men hennes övriga uppgifter stämmer inte överens med de skador hon fått och trots hennes uppgifter åtalas mannen. De två ska ha haft ett förhållande och under en tid bott hos lägenhetsinnehavaren.

34-åringen hade när han greps över två promille alkohol i blodet och har stora minnesluckor från kvällen. Han dömdes i fjol till fyra månaders fängelse för att ha misshandlat kvinnan och klippt av en stor del av hennes hår mot hennes vilja.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons