Annons

Kvinna slogs, bet och blottade sig vid våldsamt svartsjukedrama

Kvinnan trängde sig in i Växjövillan, slogs och blottade sig och bet en man och en kvinna. Nu döms hon för flera brott efter det kaosartade svartsjukedramat.
Växjö • Publicerad 14 oktober 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lena Ehring

Det våldsamma svartsjukedramat som nu har lett till en fällande tingsrättsdom inträffade i en villa i Växjö en höstkväll år 2021.

En kvinnan i 35-årsåldern hade inlett en relation med en man som låg i skilsmässa och den aktuella kvällen begav hon sig i påverkat tillstånd till hans villa, för att reda ut ett tidigare bråk mellan parterna. I bostaden befann sig även mannens ex-fru.

Annons

Enligt både mannen och ex-frun trängde sig kvinnan in i bostaden och uppträdde mycket våldsamt. Hon överöste dem båda med slag och de blev även bitna i armarna. Ex-frun drabbades värst av våldet och kastades flera gånger ner på golvet och drogs i håret.

Tumultet fortsatte med att kvinnan blottade sitt kön och gjorde flera grova sexuella uttalanden riktade mot ex-frun.

En stund senare anlände polisen till huset och kvinnan blev misstänkt och senare åtalad för hemfridsbrott, två fall av misshandel och sexuellt ofredande.

Enligt tingsrätten har brottsligheten ett straffvärde på fyra månaders fängelse men den tidigare ostraffade kvinnan döms i stället till villkorlig dom med 120 timmars samhällstjänst.

Vid rättegången berättade ex-frun att hon mått mycket dåligt efter det inträffade och varit sjukskriven en längre tid. Domstolen beslutar nu att den dömda kvinnan ska betala drygt 50 000 kronor i skadestånd till henne för kränkning och sveda och värk.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons