Lakers föll tungt mot HV71

Växjö • Publicerad 22 oktober 2022
Växjö förlorade mot HV71.
Växjö förlorade mot HV71.Foto: DAVID WRELAND

Det blev en tung lördag för Växjö Lakers. I Smålandsderbyt borta mot HV71 blev det förlust med 5-2 efter att HV71 haft en 5-0-ledning efter 25 minuters spel.

Först i den tredje perioden, med tio minuter kvar av matchen, kom Lakers första mål. Miika Koivisto sköt in reduceringen och drygt tre minuter senare kom 5-2 genom Martin Lundberg. Men det var inte Växjö Lakers kväll.

Växjö Lakers tappade också serieledningen och blev passerad av två lag. Lakers är nu trea i SHL-tabellen.