Annons

Lakers värvar amerikansk forward

Växjö • Publicerad 7 juli 2023
Sportchef Henrik Evertsson.
Sportchef Henrik Evertsson.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Under torsdagskvällen blev det officiellt att Växjö Lakers värvar den 28-årige forwarden Dylan McLaughlin och kontraktet sträcker sig över ett år.

Han har spenderat de senaste fem åren i amerikanska farmarligan AHL och representerade senaste Springfield Thunderbirds. I och med flytten till Sverige och Växjö så ska 28-åringen för första gången spela hockey utanför Nordamerika.

Annons

– Jag ser verkligen fram emot ett nytt kapitel i min karriär. Det ska bli roligt att bli en del av Växjö Lakers organisation och att få spela inför hemmapubliken. Förhoppningsvis kan vi få ännu en bra säsong och vinna ett nytt guld, säger Dylan McLaughlin i ett pressmeddelande.

Efter att McLaughlin ansluter till truppen så har Lakers 14 forwards, en siffra man troligtvis kommer att stanna på om man får tro sportchef Henrik Evertsson.

– Dylan är med all sannolikhet den sista forwarden vi tar in till vår grundtrupp. Vi får en mångsidig kille som behärskar de flesta momenten av spelet. Dylan fick föregående säsong förstörd av en fotledsfraktur men kunde komma tillbaka och spela på slutet.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons