Annons

Lämnade Växjö för 25 år sedan – nu blir han styrelseledamot i Lakers: ”Känns som ett SM-guld för mig”

Växjö • Publicerad 17 juni 2023
Daniel Hegborn.
Daniel Hegborn.Foto: Privat

Under tisdagen meddelade valberedningen i Växjö Lakers sitt förslag till klubbens styrelse. Både ordföranden och styrelseledamöterna var idel namn som redan suttit i styrelsen. Med ett undantag, Daniel Hegborn föreslås ta plats som ledamot.

Daniel Hegborn, 48, är född och uppväxt i Växjö men bor sedan 1998 i Stockholm. Där driver han framgångsrikt kommunikationsfirman Passion Lab sedan 22 år tillbaka.

Annons

– Vi bygger varumärken genom kraften i intressen, passion och värderingar. Att skapa känslor kring varumärken genom det människor bryr sig om på riktigt, till exempel hockey.

Trots en framgångsrik karriär i Stockholm så har Daniel Hegborns kärlek till Växjö aldrig falnat. Han beskriver en stor stolthet och kärlek till Växjö samt att han besöker så ofta han kan. Detsamma gäller Lakers, som han genom åren har följt på distans.

– Jag tror att jag kan bidra med mycket. Bland annat öka Lakers attraktionskraft utanför Växjö och Småland, nå hockeyintresserade över hela Sverige. Detta samtidigt som jag såklart vill stärka varumärket ännu mer även i Växjö.

Hur kändes det när du fick frågan om att sitta i styrelsen?

– Det var otroligt hedrande, jag kände en stor stolthet. Lakers är en av Växjös stoltheter så det känns otroligt kul att jobba med dem. Kan jag göra Växjö till en mer attraktiv stad för folk att bo och leva i så är jag glad. Jag hoppas kunna bidra till att Växjöbor blir ännu mer stolta över sin stad. Det är en stor tillförsikt, det känns som ett SM-guld för mig att ingå i den här styrelsen, säger Daniel Hegborn med ett skratt.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons