Annons

Larm om krock med flera tunga fordon – vägen avstängd

Dädesjö • Publicerad 24 juni 2024 • Uppdaterad 25 juni 2024
Blåljus.
Blåljus.

Räddningstjänst och ambulans ryckte vid halv tretiden på måndagseftermiddagen ut sedan man fått larm om en trafikolycka i närheten av Dädesjö i Växjö kommun.

Enligt larmet är en lastbil och andra fordon inblandade i olyckan, som har skett på väg 31 mellan Dädesjö och Lenhovda, i höjd med Näsbykulla.

Annons

De närmare omständigheterna kring olyckan är i nuläget okända.

Trafikverket skriver på sin hemsida att olyckan har mycket stor påverkan på trafiken och vägen har stängs av medan räddningsarbetet pågår.

Enligt polisen är det två lastbilar som har krockat och ett av fordonen ligger i diket.

– Polisen har precis kommit fram till olycksplatsen och jag vet inte om det rör sig om en frontalkrock eller om någon blivit skadad, berättade Katarina Rusin vid polisens ledningscentral vid tretiden.

Polisen meddelade en stund senare att det rörde sig om en sidokrock mellan lastbilarna.

– Den ena lastbilen behöver bärgas medan den andra kan köra vidare när en punktering har lagats. Det finns inga uppgifter om personskador, säger Sara Andersson vid polisens ledningscentral.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons