GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tre personbilar krockade – förare misstänks för vårdslöshet i trafik

Växjö • Publicerad 21 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

På tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka mellan Växjö och Tingsryd. Händelsen inträffade på väg 27, söder om Ingelstad. Enligt ett larm från SOS ska flera fordon vara inblandade.

Trafikverket meddelar att trafiken kan påverkas och de beräknar att det är så fram till och med klockan 18:30.

Enligt polisen är tre personbilar inblandade i kollisionen, där det enligt initiala uppgifter handlar om nio personer som är drabbade. Samtliga ska vara vakna och talbara.

Räddningstjänsten meddelade senare under kvällen att en person har fått föras till sjukhus. Skadeläget är oklart.

Polisen.se uppdaterade sin information på kvällen: ”En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättas. Närmare omständigheter kring olyckan är inte kända. Polisen är klara på platsen.”

Enligt polisen misstänks seriekrocken ha inträffat när en av bilförarna påbörjade en omkörning med skymd sikt. Den föraren, en man i 40-årsåldern, är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Alexander JepsenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.