Annons
Växjö

Lekterapin i Växjö prisas

Växjö • Publicerad 28 juni 2024
Länsförsäkring Kronobergs Hållbarhetspris går till Lekterapin Region Kronoberg
Länsförsäkring Kronobergs Hållbarhetspris går till Lekterapin Region KronobergFoto: Stina Holm

Länsförsäkringar Kronoberg delar varje år ut ett hållbarhetspris till en förtjänstfull person eller organisation som i Kronobergs län gjort insatser för människors liv och välbefinnande och/eller räddat stora ekonomiska värden. I år gick priset till Lekterapin Region Kronoberg.

– Det känns väldigt fint att få dela ut 2024 års Hållbarhetspris till Lekterapin för deras värdefulla insatser. Lekterapin gör varje år stor skillnad för många barn och ungdomar och deras familjer i en annars svår tid, säger Beatrice Kämpe Nikolausson, vd på Länsförsäkring Kronoberg.

Hållbarhetspriset är på 50 000 kronor och ska bland annat gå till att köpa in nya playstationenheter till några rum, uppdatera VR-tekniken och köpa material som ska ge en extra guldkant på barnen och ungdomarnas vardag.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons