Annons
Växjö

Mäklaren går in som partner i byrån

Växjö • Publicerad 3 november 2023
Jonas Magnusson, Emil Petersson och MathildaKarlsson är trion som numera äger Fastighetsbyrån Växjö, Tingsryd, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo.
Jonas Magnusson, Emil Petersson och MathildaKarlsson är trion som numera äger Fastighetsbyrån Växjö, Tingsryd, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo.Foto: Pressbild

Fastighetsbyrån Växjö, Tingsryd, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo fortsätter att växa. Nu har bolagets ägare och franchisetagare Jonas Magnusson och Mathilda Karlsson tagit in Emil Petersson som partner i Jonas Magnusson Fastighetsbyrå i Växjö AB.

Emil Petersson har varit mäklare i ett par år och tar nu nästa steg i karriären.

Fastighetsbyrån är ett av Växjös största mäklarföretag och startade i Växjö 1968. I 14 år har Jonas Magnusson, med över 20 års erfarenhet som fastighetsmäklare, varit franchisetagare för Fastighetsbyrån Växjö, Tingsryd, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo. Företaget kommer under hösten fortsätta växa och rekrytera fastighetsmäklare.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons