Annons
Växjö

Mäklarna flyttar och satsar i Växjö: ”Vi växlar upp till nästa nivå”

Växjö • Publicerad 3 december 2022
Johan Hammarström och Alberto Johansson Alvarez på Mäklare Bergstrand som flyttar till nya, större lokaler i centrala Växjö.
Johan Hammarström och Alberto Johansson Alvarez på Mäklare Bergstrand som flyttar till nya, större lokaler i centrala Växjö.Foto: Pressbild

I år firar Mäklare Bergstrand 30 år och inom kort flyttar mäklarna in i nya, större lokaler på Klostergatan i Växjö. Dessutom rekryterar företaget mäklaren Alberto Johansson Alvarez som närmast kommer från HusmanHagberg.

– Vi tror på Växjö och för oss är det en självklarhet att fortsätta satsa här. Nya, inspirerande lokaler med ambitionen om snyggaste kontoret i Växjö. Och dessutom med en ny kollega med nya perspektiv. Vi växlar upp till nästa nivå, säger Johan Hammarström, vd på Mäklare Bergstrand, i en kommentar.

Annons

Med Alberto Johansson Alvarez kommer företaget ha fem medarbetare. Under året har många mäklare upplevt en ned gång med minskad efterfrågan och fallande priser.

– Att gasa i uppförsbacke har historiskt sett varit en framgångsfaktor. Det kommer krävas hårt arbete och ett tydligt fokus, men vi ser bara möjligheter, säger Johan Hammarström.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons