Annons
Växjö

Malmö har årets centrumutvecklare

Växjö • Publicerad 19 maj 2022
Årets Centrumutvecklare Pia Sandin, flankerad av Nils-Petter Nilsson och Tobias Ahlstedt
Årets Centrumutvecklare Pia Sandin, flankerad av Nils-Petter Nilsson och Tobias AhlstedtFoto: Pressbild

Växjös Nils-Petter Nilsson var en av tre finalister i tävlingen årets centrumutvecklare. Under natten mot torsdag avgjordes finalen och vinnare blev Malmös Pia Sandin.

”För en gärning som inte bara inneburit en kreativ och innovativ insats för staden, utan också som en generös inspirations- och kunskapskälla för en hel yrkeskår under många år”, löd motiveringen från juryn.

Annons

Vinnaren säger själv:

”Jag är fantastiskt stolt och glad över utmärkelsen. För mig är den resultatet av den djupa samverkan som sker i Malmö City, där alla bidrar till utvecklingsarbetet och driver viktiga frågor för en levande stadskärna. Oavsett om det är kommunen, fastighetsägare, handel, restaurang eller övrigt näringsliv så medverkar de både till faktiska insatser och till strategisk planering för att vi ska uppnå den gemensamma visionen om ett ’Malmö City för alla att älska och återuppleva’. Jag vill också passa på att tacka alla underbara människor som har nominerat mig”, säger Pia Sandin, VD Malmö Citysamverkan.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons