Annons

Man döms efter trafikbråk – slog förare medvetslös

Växjö • Publicerad 3 maj 2024
.
.Foto: MAXIM THORÉ

Dagsböter på totalt 12 600 kronor och skadestånd på 10 350 kronor. Det döms en 27-årig man till att betala efter att ha misshandlat en man med flera knytnävsslag i ansiktet i Växjö. Han ska ha utdelat flera så att den andre mannen blev medvetslös och föll till marken.

Misshandeln skedde i samband med att två bilar hamnat i ett möte på ett smalt vägavsnitt på Öster i Växjö. Ingen av bilförarna ville backa undan och ett bråk uppstod.

Annons

I ena bilen satt en kvinna och i den andra bilen satt mannen som senare blev misshandlad. Mannen och kvinnan ska ha hamnat i bråk och när hon inte ville lyssna på honom ska han ha smällt igen dörren så att hennes fot klämdes. Kvinnan berättade för sin man som hade varit iväg vad som hade hänt, varpå 27-åringen gick till den andra bilen och började slå den andre mannen.

Den nu dömde mannen förnekade brott under utredningen och rättegången.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons