GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man gripen för väpnade butiksrånet

Växjö • Publicerad torsdag 21:39 • Uppdaterad torsdag 21:42
Polis på plats efter väpnat rån vid Ica-butiken i Rottne.
Polis på plats efter väpnat rån vid Ica-butiken i Rottne.Foto: Carl Carlert

Polisen har gripit en man i 50-årsåldern misstänkt för det väpnade rånet vid Ica-butiken i Rottne tidigare under torsdagskvällen.

– Vi skickade dit patruller omgående och inledde en sökinsats direkt. Vid klockan 20.50 kunde vi gripa en man misstänkt för rånet. Han hittades i närområdet, säger Filip Annas på polisens ledningscentral.

Mannen ska enligt polisen ha hotat en av butikens anställda med ett pistolliknade föremål. Han ska ha fått med sig bland annat cigaretter och snus innan han lämnade platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med det väpnade rånet.

Händelsen rubriceras som grovt rån och vapenbrott.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.