Annons

Man hotade chef inom socialtjänsten: ”Spela inte Allan”

Växjö • Publicerad söndag 11:00
Polis
PolisFoto: Peter Boström

En 50-årig man har åtalats för hot mot tjänsteman efter att ha hotat en chef inom socialtjänsten i Växjö. Mannen ska ha skickat ett e-postmeddelande till chefen där det bland annat stod:

”Spela inte Allan mot utsatta och svaga, då är risken det börjar lukta bränt tre på natten eller någon statuerar exempel man inte kunnat drömma om. Det brukar jag påminna mina chefer om och att desperata människor är det farligaste som finns... Men ni autister förstår ju inte konsekvenser, därför halva Stockholm blivit skjutna eller fått hemmet utbränt.. För folk tror att de är n. Ju högre hästar, ju högre fall som det heter. Ha en förjävlig helg”.

Mannen förnekar brott. Han ska även ha uttryckt sig hotfullt mot både chefen och annan personal inom socialtjänsten via sms.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons