Annons

Man i 25-årsåldern hittades död i Växjö

Växjö • Publicerad 3 februari 2024
Polisen spärrade av delar av Spetsamossen efter att en man i 25-årsåldern hittats livlös i parken.
Polisen spärrade av delar av Spetsamossen efter att en man i 25-årsåldern hittats livlös i parken.Foto: Carl Carlert

Tidigt på lördagsmorgonen hittades en man i 25-årsåldern livlös i Spetsamossen i centrala Växjö. På sjukhus konstaterades mannen sedan död.

Polisen uppger att det i nuläget inte finns något uppenbart som tyder på att han utsatts för brott men en förundersökning om mord har inletts för att kunna utreda fallet.

Annons

Den avlidne mannens anhöriga har underrättats. Under lördagen har polisen arbetat i aktivitetsparken med bland annat tekniker, hundpatruller och drönare.

Polisen vill ha in vittnesuppgifter från personer som kan ha gjort iakttagelser som kan hjälpa i utredningen. Det kan handla om att man sett personer röra sig i området sent på kvällen eller hört höga ljud eller något annat som man har reagerat på. Polisen fick information om händelsen vid klockan 05.36 men det är oklart hur länge mannen har legat i parken. Han hittades av förbipasserande.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons