GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man landade med nästan 700 narkotikaklassade tabletter på flygplatsen

Växjö • Publicerad 21 september 2022
Tabletterna har inget med den aktuella händelsen att göra.
Tabletterna har inget med den aktuella händelsen att göra.Foto: Oscar Appelgren

En man i 55-årsåldern har åtalats för narkotikasmuggling efter att tullen hittat 690 narkotikaklassade tabletter i mannens ryggsäck när han hade landat på flygplatsen i Växjö.

Mannen har uppgett att tabletterna var för personligt bruk på grund av nervskador men han har inte haft något recept på tabletterna. Mannen har uppgett att han köpt tabletterna på olika apotek utomlands men inte haft något syfte att försöka smuggla in dem i Sverige.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.