Annons
Växjö

Man greps i Växjö – misstänks för bedrägeri

Växjö • Publicerad 15 april 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Vid 14-tiden på fredagen larmades polisen till en butik i Växjö. En man i 25-årsåldern ska där ha försökt att hämta ut pengar från ett spel som han lämnat tidigare i veckan.

– Vi har en gripen i det ärendet. Det rör sig om ett bedrägeri som skedde för några dagar sedan. En person har gripits under dagen och är misstänkt i ärendet, säger Tim Christensen på polisen i Växjö.

Enligt de inledande uppgifterna ska mannen ha försökt att betala för något med medel som kommer från ett tidigare bedrägeri i veckan.

– I samband med det att han ska betala börjar han krångla och vill makulera köpet och vill att pengar ska betalas till ett annat konto än det som han har betalat med. Detta är de initiala uppgifterna som vi har från butiken och vi har inte hunnit sammanställa allting ännu.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons